Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ «KEENLY»

 

СПРАВЖНЯ ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ( «ПОЛІТИКА») доповнюють публічної оферти І Є ЇЇ НЕВІД'ЄМНОЮ ЧАСТИНОЮ.

КОЛИ МИ ВИКОРИСТОВУЄМО «МИ», «НАС» АБО «НАШ», МИ МАЄМО НА УВАЗІ КОМПАНІЯ ФОП ПАНОВ В.І .. КОЛИ МИ ВИКОРИСТОВУЄМО «ВИ» АБО «ВАШ», МИ МАЄМО НА УВАЗІ ВАС, ОСОБА, скористатися нашими послугами.

КОМПАНІЯ ФОП ПЛУЖНИК Т.Н. НАДАЄ ПОСЛУГИ НА САЙТІ WWW.KEENLY.SHOP ( «САЙТ»). Наша компанія ЗАРЕЄСТРОВАНА В УКРАЇНІ ТА РОЗТАШОВАНА НА АДРЕСУ 01103, КИЇВСЬКА ОБЛ., М. КИЇВ, ВУЛ. Драгомирова, 15. МИ РАХУЄМО СВОЄЇ ПОВИННІ ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ВАШИХ ДАНИХ. МИ ЗБИРАЄМО, ЗБЕРІГАЄМО І ВИКОРИСТОВУЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНУ УКРАЇНИ ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ № 2297-VI і все інших МІСЦЕВИМИ ЗАКОНАМИ.

МЕТОЮ ПОЛІТИКИ Є ІНФОРМУВАННЯ ВАС ПРО ТЕ, ЯК МИ БУДЕМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ОТРИМАНІ НАМИ ВІД ВАС ЧЕРЕЗ САЙТ. БУДЬ ЛАСКА, УВАЖНО ОЗНАЙОМТЕСЯ З НЕЮ, ПЕРШ НІЖ ПРОДОВЖИТИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ. ВІДВІДУЮЧИ НАШ САЙТ, ви зобов'язалися дотримувати СПРАВЖНЮ ПОЛІТИКУ І ПОГОДЖУЄТЕСЯ З ЇЇ УМОВАМИ.

 

 

ЗГОДУ НА ОБРОБКУ персональних даних

 

Надаючи ПОГОДЖУЄТЕСЬ НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ПРИ РЕЄСТРАЦІЇ НА ЦЬОМУ САЙТІ, ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ АБО ПРИ НАПРЯМКУ ПОВІДОМЛЕНЬ ЧЕРЕЗ ФОРМУ ЗВОРОТНОГО ЗВ'ЯЗКУ, ЩО ВИ ПОГОДИЛИСЯ ДО ПОРЯДКУ ТА ЇЇ ВИКОРИСТАННЯМ ПРИ ОБРОБЦІ ВАШИХ персональних даних.

ПРИ ЦЬОМУ ВИ МАЄТЕ ПРАВО В БУДЬ-ЯКИЙ МОМЕНТ ВІДКЛИКАТИ РАНІШЕ ЦЕ ВАМИ ЗГОДУ НА ОБРОБКУ персональних даних, направити нам ВІДПОВІДНЕ ЗАЯВА ЗА АДРЕСОЮ: 01034, КИЇВСЬКА ОБЛ., М. КИЇВ, ВУЛ. Рейтарська, Д.19А. ПРИ ЦЬОМУ В ОКРЕМИХ ВИПАДКАХ, ПЕРЕДБАЧЕНИХ ЗАКОНОМ, МИ МОЖЕМО ПРОДОВЖИТИ ОБРОБКУ ВАШИХ ДАНИХ І ПІСЛЯ ТАКОГО відкликання згоди (НАПРИКЛАД, З МЕТОЮ ПОВНОГО ВИКОНАННЯ НАШИХ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ ПО Угода користувача).

Вашу згоду НА ОБРОБКУ персональних даних, ДАНИЙ НА САЙТІ, прирівнюється до ЗГОДИ ПИСЬМОВО, ЯК ВОНО ВИЗНАЧЕНО В СТ. 2 ЗАКОНУ УКРАЇНИ ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ № 2297-VI.

 

 

ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ І ЯК МИ ЇХ ВИКОРИСТОВУЄМО

 

ВИ МОЖЕТЕ КОРИСТУВАТИСЯ БІЛЬШОЮ ЧАСТИНОЮ НАШОЇ САЙТУ БЕЗ БУДЬ-ЯКИХ персональних даних. ОДНАК ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ ВІДПРАВИТИ НАМ ПОВІДОМЛЕННЯ АБО ПОСПІЛКУВАТИСЯ ОНЛАЙН, ОТРИМУВАТИ РОЗСИЛКУ АБО СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ ЕЛЕКТРОННІ ПОВІДОМЛЕННЯ, ЗАМОВИТИ ТОВАР АБО ПОСЛУГИ, ТОДІ ВАМ ПОТРІБНО НАДАТИ певну інформацію.

ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ МОЖУТЬ ВМИКАТИ ВАШІ ІМ'Я, ПРІЗВИЩЕ, АДРЕСА АБО МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ, НОМЕР ТЕЛЕФОНУ І АДРЕСА ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ, ТЕКСТ ВАШОГО ПОВІДОМЛЕННЯ АБО БУДЬ-ЯКУ ІНШУ ІНФОРМАЦІЮ, ЯКУ ВИ нам присилали, ВИКОРИСТОВУЮЧИ ФОРМУ ЗВОРОТНОГО ЗВ'ЯЗКУ.

ОБРОБКА вищевказаних персональних даних ЗДІЙСНЮВАТИМЕТЬСЯ ШЛЯХОМ ЗМІШАНОЮ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ (ЗБІР, СИСТЕМАТИЗАЦІЯ, НАКОПИЧЕННЯ, ЗБЕРІГАННЯ, УТОЧНЕННЯ (ОНОВЛЕННЯ, ЗМІНА ВИКОРИСТАННЯ, РОЗПОВСЮДЖЕННЯ, ПЕРЕДАЧА, знеособлення, блокування, ЗНИЩЕННЯ персональних даних).

БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬ УВАГА, ЩО ПІСЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ БУДЕ СТВОРЕНО ВАШ ОСОБИСТИЙ АККАУНТ (ВИ БУДЕТЕ ЗАРЕЄСТРОВАНІ НА САЙТІ). ВИ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ СВІЙ АККАУНТ персоніфікованішими. ВИ МОЖЕТЕ ЗАПРОСИТИ СВОЇХ ДРУЗІВ НА САЙТ (НАПРИКЛАД, ВИКОРИСТОВУЮЧИ FACEBOOK, INSTAGRAM ТА ІНШІ СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ).

Ми запитуємо ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ, ЩОБ ПРОДОВЖИТИ ОБРОБКУ ВАШОГО ЗАМОВЛЕННЯ І ЩОБ ПОВІДОМИТИ ПРО ЙОГО СТАТУС. ЦЕЙ НОМЕР МОЖЕ БУТИ ПЕРЕДАНО КУР'ЄРОВІ, які безпосередньо здійснюють доставки замовленого товару, ЩОБ МИ МОГЛИ ТРИМАТИ ВАС В КУРСІ ПРОЦЕСУ ДОСТАВКИ. ВИ МОЖЕТЕ НАДАТИ НАМ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВАШІ параметрів, щоб МИ ЗМОГЛИ ЗАБЕЗПЕЧИТИ БІЛЬШ Індивідуальний підхід У ОРГАНІЗАЦІЇ ВАШОГО ПРОЦЕСУ КУПІВЛІ.

МИ СПІВРОБІТНИЧАЄМО З третіми особами, У ТОМУ ЧИСЛІ FONDY, ДЛЯ ОБРОБКИ ПЛАТЕЖІВ, І ТІЛЬКИ ЦІ ОСОБИ МАТИМУТЬ ДОСТУП ДО ДАНИХ ВАШИХ ПЛАТІЖНИХ КАРТ.

МИ ЗБЕРІГАЄМО ІНФОРМАЦІЮ ПРО ТОВАРИ, придбані Вами. ТАКИМ ЧИНОМ, МИ МОЖЕМО ШВИДШЕ РОЗІБРАТИСЯ З ЯКИМИ виниклої проблеми АБО ЗАПИТАМИ, А ТАКОЖ упевнитися, що ВСЯ відсилає ВАМ ІНФОРМАЦІЯ є релевантними.

Коли ви відвідуєте наш сайт, МИ АВТОМАТИЧНО ЗБИРАЄМО ПЕВНІ ДАНІ ПРО ВАС. ДЛЯ ОТРИМАННЯ розгорнутих ІНФОРМАЦІЇ ЗА ЦІЄЮ ПИТАННЯ, БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬСЯ ДО РОЗДІЛУ НИЖЧЕ «COOKIES ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДСТЕЖЕННЯ».

МЕТА ОБРОБКИ ВАШИХ персональних даних - НАДАННЯ ВАМ ПОСЛУГ ВІДПОВІДНО ДО УМОВ користувацького УГОДИ.

Зібрана інформація ДОЗВОЛЯЄ НАМ:

• НАДАТИ товари і послуги, ЯКІ ВИ замовити;

• ПІДТВЕРДИТИ ВАШУ ОСОБИСТІСТЬ І ДЕТАЛІ ВАШОГО СПОСОБУ ОПЛАТИ АБО РАХУНКУ КРЕДИТНОЇ КАРТКИ;

• КЕРУВАТИ НАШИМ САЙТОМ І НАДАВАТИ ПОСЛУГИ КЛІЄНТАМ;

• ПЛАНУВАТИ І КЕРУВАТИ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНІСТЮ, включає аналіз ВАШИХ звичок, ПЕРЕВАГ по товарах і стиль;

• ОБЩАТЬСЯ З ВАМИ (В ТОМУ ЧИСЛІ ЕЛЕКТРОННУ ПОШТУ І ТЕЛЕФОН В ВИПАДКУ НАДАЛИ ТАКІ ДАНІ);

• ПОВІДОМЛЯТИ ВАМ ПРО НАШІ ПРОПОЗИЦІЇ, ПОСЛУГИ АБО ТОВАРАХ.

ВАШУ ЗГОДУ, ДАНИЙ НА САЙТІ, ДІЄ ДО ДОСЯГНЕННЯ ЦІЛІ ОБРОБКИ ВАШИХ персональних даних.

ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЯ З ТИМ, ЩО МИ МОЖЕМО ПЕРЕДАТИ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ НАШИМ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ПОСЛУГ І АГЕНТАМ ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ ЗАЗНАЧЕНОЇ ВИЩЕ ЦІЛІ. ЦЕ БУДЕ ЗРОБЛЕНО КОНФІДЕНЦІЙНО І ТІЛЬКИ В МІРІ, В ЯКИХ ЦЕ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ ЗАКОНОДАВСТВОМ Про персональних даних І РЕКЛАМУ. ТАКИМИ постачальниками ПОСЛУГ І АГЕНТАМИ БЕЗ ОБМЕЖЕННЯ МОЖУТЬ БУТИ БУДЬ ТРЕТІ ОСОБИ, ЯКІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У НАДАННІ ПОСЛУГ КЛІЄНТАМ, ОБРОБКИ ПЛАТЕЖІВ, ПЕРЕВІРКИ ОСОБИСТОСТІ АБО ВИЯВЛЕННЯ ВИПАДКІВ ШАХРАЙСТВА, хостинг або ПІДТРИМКИ САЙТУ.

У виняткових випадках МИ МОЖЕМО РОЗКРИТИ ДАНІ ВАШОГО АККАУНТА І ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ІНШИМ ОСОБАМ, ЯКЩО ЦЕ БУДЕ НЕОБХІДНО ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНУ; ДЛЯ ДОТРИМАННЯ АБО ВИКОРИСТАННЯ користувацького УГОДИ ТА ІНШИХ ДОКУМЕНТІВ; ДЛЯ ЗАХИСТУ ПРАВ, МАЙНА, БЕЗПЕКИ КОМПАНІЇ ФОП ПАНОВ ВІТАЛІЙ ИГОРЕВИЧ, НАШИХ КОРИСТУВАЧІВ АБО ІНШИХ ТРЕТІХ (ЗА УМОВИ, ЩО ПРИ ЦЬОМУ НЕ БУДУТЬ порушує Ваші Права і свободи).

РОЗКРИТТЯ ВАШОГО АККАУНТА ТА ІНШИХ персональних даних ВКЛЮЧАЄ Обмін інформацією з іншими КОМПАНІЯМИ І ОРГАНІЗАЦІЯМИ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ ОСОБИСТОСТІ І З МЕТОЮ ЗАХИСТУ ВІД ШАХРАЙСТВА. ВИЗНАЧЕНІ ДІЇ ВИКОНУЮТЬСЯ В МІРІ, В ЯКИХ ЦЕ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ яке чинне законодавство.

ЯКЩО МИ ПРОДАМО ВЕСЬ АБО ЧАСТИНА НАШОГО БІЗНЕСУ АБО учинили продажами АБО ПЕРЕДАЧУ МАЙНА, У ТОМУ ЧИСЛІ ПРОДАЖУ В РАЗІ БАНКРУТСТВА АБО БУДЬ-ЯКИМ ІНШИМ ЧИНОМ, ТО МИ МОЖЕМО ПЕРЕДАТИ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ТРЕТІМ ОСОБАМ В ЯКОСТІ ЧАСТИНИ ТАКОГО МАЙНА В РАМКАХ ВІДПОВІДНОЇ УГОДИ. МИ МОЖЕМО опубліковувати І ПЕРЕДАВАТИ сукупності, анонімні СТАТИСТИКУ ПРО КІЛЬКІСТЬ ВІДВІДУВАЧІВ НАШОГО САЙТУ АБО ЧИСЛІ ПОКУПОК ТРЕТІМ ОСОБАМ, У ТОМУ ЧИСЛІ НАШИХ ІНВЕСТОРІВ.

 

 

COOKIE ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДСТЕЖЕННЯ

 

НАШ САЙТ ВИКОРИСТОВУЄ ФАЙЛИ COOKIE І СХОЖІ ТЕХНОЛОГІЇ, ЩОБ ГАРАНТУВАТИ МАКСИМАЛЬНЕ ЗРУЧНІСТЬ ДЛЯ ВАС, надаючи персоналізовану інформацію, запам'ятовуючи ПЕРЕВАГИ В ОБЛАСТІ МАРКЕТИНГУ ТА НАШОЇ ПРОДУКЦІЇ, А ТАКОЖ допоміг здобути коректну інформацію. ПІД ЧАС ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ, ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЬ НА ВИКОРИСТАННЯ Фото COOKIE ВІДПОВІДНО ДО ЦИМ ПОДАЛЬШИМ ЩОДО ЦЬОГО ТИПУ Фото. ЯКЩО ВИ НЕ ТИМ, ЩОБ МИ ВИКОРИСТАЛИ ДАНИЙ ТИП Фото, ТО ВИ ПОВИННІ ВІДПОВІДНИМ ЧИНОМ ВСТАНОВИТИ налаштування вашого браузера АБО НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ САЙТ WWW.KEENLY.SHOP.

 

 

ЩО ТАКЕ COOKIE І СХОЖІ ТЕХНОЛОГІЇ?

 

Фото COOKIE ПРЕДСТАВЛЯЄ СОБОЮ НЕБОЛЬШОЙ Фото, зазвичай складається з ЛІТЕР І ЦИФР. ЦЕЙ Фото ЗБЕРІГАЄТЬСЯ НА ВАШОМУ ДОМУ, планшетних ПК, ТЕЛЕФОНЕ АБО ІНШОМУ ПРИСТРОЮ, ЩО ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ ВІДВІДУВАННЯ САЙТУ. ФАЙЛИ COOKIE ШИРОКО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ВЛАСНИКАМИ САЙТІВ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОБОТИ САЙТІВ АБО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ, А ТАКОЖ ДЛЯ ОТРИМАННЯ АНАЛІТИЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ.

МИ І НАШІ ПОСТАЧАЛЬНИКИ ПОСЛУГ МОЖЕМО ВИКОРИСТОВУВАТИ НА НАШИХ САЙТАХ РІЗНІ ТИПИ Фото COOKIE:

• СУВОРО НЕОБХІДНІ ФАЙЛИ COOKIE. ЦІ ФАЙЛИ COOKIE НЕОБХІДНІ, ЩОБ САЙТ ПРАЦЮВАВ коректно, ВОНИ ДОЗВОЛЯТЬ ВАМ ПЕРЕСУВАТИСЯ ПО НАШОМУ САЙТУ І ВИКОРИСТОВУВАТИ ЙОГО МОЖЛИВОСТІ. ЦІ ФАЙЛИ НЕ ідентифікують ЯК ОСОБИСТІСТЬ. ЯКЩО ВИ НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ ЦЕЙ ТИП Фото, ЦЕ МОЖЕ НАДАТИ ВПЛИВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ САЙТУ.

• ФАЙЛИ COOKIE ЩОДО ПРОДУКТИВНОСТІ, ЕФЕКТИВНОСТІ І аналітики. ЦІ ФАЙЛИ ДОПОМАГАЮТЬ НАМ ЗРОЗУМІТИ, як ви взаємодієте з НАШИМ САЙТОМ, ЯКІ РОЗДІЛИ відвідують і СКІЛЬКИ ЧАСУ ПРОВОДИТЕ В КОЖНОМУ ІЗ НИХ, ТАК САМО ВОНИ ПОКАЗУЮТЬ ПРОБЛЕМИ В РОБОТІ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСУ, НАПРИКЛАД, ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОМИЛКИ. ЦЕ ДОПОМОЖЕ НАМ ПОЛІПШИТИ РОБОТУ САЙТУ. ФАЙЛИ COOKIE ЩОДО аналітиків, ТАКОЖ ДОПОМАГАЮТЬ НАМ ВИМІРЮВАТИ ЕФЕКТИВНІСТЬ РЕКЛАМНИХ ​​КАМПАНІЙ І ОПТИМІЗУВАТИ ЗМІСТ САЙТІВ ДЛЯ ТИХ, КОГО ЗАЦІКАВИЛА НАША РЕКЛАМА. ДАНИЙ ТИП Фото COOKIES НЕ МОЖЕ БУТИ використовувати для вашої ідентифікації. ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ, ЯКА МАЄ НАМІР І аналізує, анонімні.

• Функціональні ФАЙЛИ COOKIE. ЦІ ФАЙЛИ COOKIE СЛУЖАТЬ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ дізнаватися, ЩО ВИ ПОВЕРНУЛИСЯ НА НАШ САЙТ. ВОНИ ДОЗВОЛЯЮТЬ НАМ індивідуально підбирати ЗМІСТ САЙТУ ДЛЯ ВАС, ВІТАТИ ВАС НА ІМ'Я І запам'ятовувати ВАШІ ПЕРЕВАГИ. ЯКЩО ВИ блокуєте це ТИП Фото, ТО ЦЕ МОЖЕ ВПЛИНУТИ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ САЙТУ І МОЖЕ ОБМЕЖИТИ доступ до контенту НА САЙТІ.

• РЕКЛАМНІ ФАЙЛИ COOKIE. У ЦІ ФАЙЛИ COOKIE записувати ВІДОМОСТІ ПРО ВАШИХ ДІЙ В ІНТЕРНЕТІ, В ТОМУ ЧИСЛІ Про відвідування нашого сайту І СТОРІНОК, А ТАКОЖ ВІДОМОСТІ ПРО посилання і РЕКЛАМУ, ЯКІ ВИ ВИБИРАЛИ ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ. ОДНА З ПРОДАЖУ ТА ВИКОРИСТАННЯ, ЯКІ МИ СТАВИМО ПЕРЕД СОБОЮ, - ВІДОБРАЖАТИ НА НАШИХ ВЕБ-САЙТАХ ТОЙ КОНТЕНТ, ЯКИЙ НАЙБІЛЬШ ПОВНО ОРІЄНТОВАНИЙ НА ВАС. ІНША МЕТА - ЗАБЕЗПЕЧИТИ НАМ І НАШИМ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ПОСЛУГ МОЖЛИВІСТЬ НАДАННЯ РЕКЛАМНОЇ АБО ІНШИЙ ІНФОРМАЦІЇ У більш точної відповідності З вашими ЯВНИМИ ІНТЕРЕСАМИ. (ДІЮЧИ ТАКИМ ЧИНОМ, МИ І НАШІ ПОСТАЧАЛЬНИКИ ПРИВЕРТАЄМО ТАКИХ ПАРТНЕРІВ, ЯК ІНФОРМАЦІЙНІ ПОРТАЛИ, ПЛАТФОРМИ УПРАВЛІННЯ ДАНИМИ І ПЛАТФОРМИ ВИВЧЕННЯ ПОПИТУ, ЯКІ НАДАЮТЬ ДОПОМОГУ В ОБРОБЦІ ТАКИХ ДАНИХ.) НАПРИКЛАД, ЯКЩО ВИ переглядати сторінки НАШОГО САЙТУ, ПРИСВЯЧЕНУ ПЕВНОЇ ТОВАРІВ, МИ МОЖЕМО ЗРОБИТИ ТАК, ЩОБ НА ВСІХ НАШИХ САЙТАХ АБО НА ІНШИХ САЙТАХ ВИ БАЧИЛИ РЕКЛАМУ, пов'язані з цією (АБО АНАЛОГІЧНОЇ) ПРОДУКЦІЄЮ І СУПУТНІМИ ПОСЛУГАМИ. МИ МОЖЕМО ДОДАТКОВО ВИКОРИСТОВУВАТИ ІНШІ ДАНІ І ІНФОРМАЦІЮ, зібрані за допомогою ВКАЗАНИХ Фото COOKIE, В ТОМУ ЧИСЛІ ІНФОРМАЦІЮ, ОТРИМАНУ ВІД ТРЕТІХ, З МЕТОЮ НАДАННЯ ВАМ РЕКЛАМИ.

 

 

ЯКИМ ЧИНОМ МАЄ НАМІР І ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ІНША ІНФОРМАЦІЯ?

 

МИ І НАШІ ПОСТАЧАЛЬНИКИ ПОСЛУГ МОЖЕМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ФАЙЛИ COOKIE В РІЗНИХ МЕТОЮ, В ТОМУ ЧИСЛІ, ЩОБ:

• РОЗУМІТИ, ЯКІ ОБЛАСТІ САЙТУ ДЛЯ ВАС НАЙБІЛЬШ ЦІКАВІ.

• ОБРОБЛЯТИ ВАШІ ЗАМОВЛЕННЯ.

• АНАЛІЗУВАТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВАШ відвіданих сторінок ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ НАШОГО САЙТУ.

• НАДАВАТИ РЕКЛАМУ, ПОВІДОМЛЕННЯ І КОНТЕНТ, СТВОРЕНІ НАМИ НА ЦЬОМУ САЙТІ І САЙТАХ ІНШИХ ОСІБ, З ОГЛЯДУ НА ВАШІ ІНТЕРЕСИ.

• ДОПОМАГАТИ ВАМ В ОДЕРЖАННІ ВІДПОВІДАЄ СВОЇЙ ІНФОРМАЦІЇ.

• ВИЗНАЧАТИ КІЛЬКІСТЬ ВІДВІДУВАЧІВ І ТО, ЯК ВОНИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ НАШ САЙТ, -для ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ САЙТУ І ДЛЯ НАЙКРАЩОГО РОЗУМІННЯ ІНТЕРЕСІВ ЇХ АУДИТОРИИ

 

 

ЯКОГО ЧАСУ ФАЙЛИ COOKIE ЗБЕРІГАЮТЬСЯ НА ПРИСТРІЙ?

 

ДЕЯКІ ФАЙЛИ COOKIE ДІЮТЬ З МОМЕНТУ ВАШОГО ВХОДА НА САЙТ ДО КІНЦЯ ЦІЄЇ КОНКРЕТНОЮ СЕСІЇ РОБОТИ В БРАУЗЕРІ. Коли веб-ЦІ ФАЙЛИ стає непотрібним І АВТОМАТИЧНО видалятися. ТАКІ ФАЙЛИ COOKIE НАЗИВАЮТЬСЯ «сеансовое».

ДЕЯКІ ФАЙЛИ COOKIE ЗБЕРІГАЮТЬСЯ НА ПРИСТРІЙ і в проміжках між сесіями РОБОТИ В БРАУЗЕРІ - ВОНИ НЕ видалятися ПІСЛЯ ЗАКРИТТЯ браузера. ТАКІ ФАЙЛИ COOKIE НАЗИВАЮТЬСЯ «ПОСТІЙНИМИ». Термін придатності ПОСТІЙНИХ Фото COOKIE НА пристрої розрізняються ДЛЯ РІЗНИХ Фото COOKIE. МИ ТА ІНШІ КОМПАНІЇ ВИКОРИСТОВУЄМО ПОСТІЙНІ ФАЙЛИ COOKIE В РІЗНИХ МЕТОЮ НАПРИКЛАД, ЩОБ ТОЧНІШЕ ВИЗНАЧИТИ, Як часто Ви ходите НАШ САЙТ АБО ЯК ЧАСТО ВИ Вони повертаються, ЯК З ПЕРЕБІГОМ ЧАСУ ЗМІНЮЄТЬСЯ ХАРАКТЕР ВИКОРИСТАННЯ НАШИХ САЙТІВ, А ТАКОЖ ДЛЯ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕКЛАМИ.

 

 

ХТО розміщувані файли COOKIE НА ПРИСТРІЙ?

 

ФАЙЛИ COOKIE можуть розміщувати НА ВАШОМУ ПРИСТРОЮ АДМІНІСТРАЦІЄЮ САЙТУ WWW.KEENLY.SHOP. ЦІ ФАЙЛИ COOKIE НАЗИВАЮТЬСЯ «НА ВЛАСНІ». ДЕЯКІ ФАЙЛИ COOKIE можуть розміщувати НА ВАШОМУ ПРИСТРОЮ ІНШИМИ ОПЕРАТОРАМИ. ТАКІ ФАЙЛИ COOKIE НАЗИВАЮТЬСЯ ФАЙЛАМИ «ТРЕТЬОЇ СТОРОНИ».

МИ І ТРЕТІ ОСОБИ МОЖЕМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ФАЙЛИ COOKIE, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ, коли ви відвідуєте НАШІ САЙТИ, ЯК контактуєте з ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТОЮ, РЕКЛАМОЮ І ІНШИМ КОНТЕНТОМ. НА ОСНОВІ Фото COOKIE МОЖЕ збирати та використовувати УЗАГАЛЬНЕНА ТА ІНША ІНФОРМАЦІЯ, НЕ пов'язані з ідентифікацією ОКРЕМИХ КОРИСТУВАЧІВ (НАПРИКЛАД, ПРО ОПЕРАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ, версію браузера І URL-адреси, з яких ВИКОНАНО ПЕРЕХІД НА ЦЮ СТОРІНКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ ІЗ ЕЛЕКТРОННОГО ЛИСТА АБО РЕКЛАМНОГО ОГОЛОШЕННЯ ) - ЗАВДЯКИ ЦЬОМУ МИ МОЖЕМО НАДАТИ ВАМ БІЛЬШЕ ШИРОКІ МОЖЛИВОСТІ І ПРОАНАЛІЗУВАТИ МАРШРУТИ ВІДВІДУВАНЬ САЙТІВ. ТАКА ТЕХНОЛОГІЯ ДОЗВОЛЯЄ підрахувати кількість КОРИСТУВАЧІВ, ЯКІ ВІДВІДАЛИ КОНКРЕТНИЙ СЕРВІС, перейдіть за посиланням З ПЕВНОГО БАНЕРА ЗА МЕЖАМИ ЦЬОГО САЙТУ, ПО ТЕКСТОВОЇ ЗАСЛАННІ АБО зображення, вмикання В РОЗСИЛКУ. КРІМ ТОГО, ВОНА СЛУЖИТИ ІНСТРУМЕНТОМ ДЛЯ ЗБОРУ УЗАГАЛЬНЕНОЇ СТАТИСТИКИ ПРО ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ З МЕТОЮ АНАЛІТИЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ І ДОПОМАГАЄ НАМ ОПТИМІЗУВАТИ НАШІ САЙТИ, ПРЕДЛАГАТЬ РЕКЛАМУ ВІДПОВІДНО ДО ВАШИХ ІНТЕРЕСАМИ, ЯК докладно описав НИЖЧЕ.

ЯКИМ ЧИНОМ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ІНТЕРНЕТ-РЕКЛАМА І МОБІЛЬНИЙ РЕКЛАМА?

МИ РАЗОМ З третіми особами, У ТОМУ ЧИСЛІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРТНЕРІВ ТА ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ПОСЛУГ, БЕРЕМО УЧАСТЬ У орієнтована НА ІНТЕРЕСИ КОРИСТУВАЧІВ РЕКЛАМНОЙ ДІЯЛЬНОСТІ, надаючи РЕКЛАМУ І персоналізовані КОНТЕНТ, ЯКИЙ, ПО НАШОМУ ДУМКУ І НА ДУМКУ ІНШИХ РЕКЛАМОДАВЦІВ, ПРЕДСТАВЛЯТИМЕ ІНТЕРЕС ДЛЯ ВАС. ЇЇ ПОСТАЧАЛЬНИКИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ФАЙЛИ COOKIE ПРИ РЕАЛІЗАЦІЇ СЕРВІСІВ ДЛЯ НАС АБО ІНШИХ ПІДПРИЄМСТВ; В ТАКИХ ВИПАДКАХ ми не контролюємо ВИКОРИСТАННЯ ЗАЗНАЧЕНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ АБО ОТРИМАНОЇ ПРИ ЦЬОМУ ІНФОРМАЦІЇ І НЕ НЕСЕМО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА БУДЬ-ЯКІ ДІЇ АБО ПОЛІТИКИ ТРЕТІХ ОСІБ.

РЕКЛАМА МОЖЕ НАДАВАТИСЯ ВАМ З УРАХУВАННЯМ ХАРАКТЕРУ ВАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ІНТЕРНЕТІ АБО ПІД ЧАС ВИКОРИСТАННЯ МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ, А ТАКОЖ З УРАХУВАННЯМ ВАШИХ ДІЙ ПРИ ПОШУКУ, ВАШИХ ВІДГУКІВ НА ОДНЕ З НАШИХ РЕКЛАМНИХ ​​ОГОЛОШЕНЬ АБО ЕЛЕКТРОННИХ ЛИСТІВ, Ваша історія веб-, ВАШОГО ГЕОГРАФІЧНОГО РЕГІОНУ АБО ІНШИЙ ІНФОРМАЦІЇ. ТАКІ РЕКЛАМНІ ОГОЛОШЕННЯ МОЖУТЬ З'ЯВЛЯТИСЯ НА НАШОМУ САЙТІ АБО НА САЙТАХ ТРЕТІХ ОСІБ. ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРТНЕРИ, З ЯКИМИ МИ СПІВРОБІТНИЧАЄМО І ЯКІ ДОПОМАГАЮТЬ НАМ ПРОВОДИТИ РЕКЛАМНІ КАМПАНІЇ З УРАХУВАННЯМ ВАШИХ ІНТЕРЕСІВ, МОЖУТЬ БУТИ УЧАСНИКАМИ саморегулівних АСОЦІАЦІЙ.

 

 

ЯК КЕРУВАТИ ФАЙЛАМИ COOKIE?

 

БІЛЬШІСТЬ ІНТЕРНЕТ-браузерів спочатку НАЛАШТОВАНІ АВТОМАТИЧНО ПРИЙМАТИ COOKIE. ВИ МОЖЕТЕ ЗМІНИТИ НАЛАШТУВАННЯ ТАКИМ ЧИНОМ, ЩОБ БЛОКУВАТИМУТЬ COOKIE АБО ПОПЕРЕДЖАТИ КОРИСТУВАЧА, КОЛИ ФАЙЛИ ЦЬОГО ТИПУ будуть відправлені на ПРИСТРІЙ. Є КІЛЬКА СПОСОБІВ УПРАВЛІННЯ COOKIE. БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬСЯ ДО ІНСТРУКЦІЇ браузер ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ТЕ, ЯК скорегувати або змінити настройки браузера. ЯКЩО ВІДКЛЮЧИТИ COOKIE, ЯКІ МИ ВИКОРИСТОВУЄМО, ТО ЦЕ МОЖЕ ВПЛИНУТИ НА ВАШУ РОБОТУ В ІНТЕРНЕТІ, В ТОЙ ЧАС ЯК НА WWW.KEENLY.SHOP ВИ, МОЖЛИВО, НЕ ЗМОЖЕТЕ ОТРИМУВАТИ ПЕРСОНАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ при відвідуванні сайту. ЯКЩО ВИ ВИКОРИСТОВУЄТЕ РІЗНІ ПРИСТРОЇ ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ І ДОСТУПУ ДО НАШОГО САЙТУ (НАПРИКЛАД, КОМП'ЮТЕР, СМАРТФОН, ПЛАНШЕТ І Т.Д.), ВИ ПОВИННІ ПЕРЕКОНАТИСЯ, ЩО КОЖЕН браузер НА КОЖНОМУ ПРИСТРІЙ НАЛАШТОВАНИЙ ВІДПОВІДНО ДО ВАШОЇ ТОЧКОЮ ЗОРУ НА РОБОТУ З ФАЙЛАМИ COOKIE.

 

 

ДОСТУП ДО ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИМ ЦИМ

 

ЩОБ ОТРИМАТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ТЕ, ЯКІ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ми опрацьовували, АБО ЩОБ НАПРАВИТИ БУДЬ-ЯКІ ІНШІ ЗАПИТ ЩОДО ВАШИХ ПРАВ ЯК СУБ'ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ (В ТОМУ ЧИСЛІ НАПРИКЛАД, ПРАВО ВИПРАВЛЯТИ БУДЬ НЕТОЧНОСТІ АБО заперечує проти використання ДАНИХ), БУДЬ ЛАСКА, ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ ПО ТЕЛЕФОНУ +380675305510 (З 11:00 ДО 20:00 БЕЗ ПЕРЕРВИ І ВИХІДНИХ). КОПІЇ ВАШИХ персональних даних ТА ІНФОРМАЦІЯ ПРО НИХ НАДАЮТЬСЯ ВАМ БЕЗКОШТОВНО.

 

 

КОМУНІКАЦІЯ І МАРКЕТИНГ

 

ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НАШУ РОЗСИЛКУ З ІНФОРМАЦІЄЮ ПРО НАШІ НОВИХ ТОВАРАХ, ПОСЛУГИ, цікаві матеріали І ПОДІЇ, ЩОБ ОТРИМУВАТИ СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ ЕЛЕКТРОННІ ПОВІДОМЛЕННЯ АБО ТЕЛЕФОНУ, БУДЬ ЛАСКА, ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ ПIДПИСКИ. ЯКЩО ВИ здійснювати купівлю НА НАШОМУ САЙТІ, МИ ТАКОЖ МОЖЕМО ІНОДІ ВИКОРИСТОВУВАТИ АДРЕСА ВАШОЇ ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ, ЩОБ ВИСЛАТИ НАШУ РОЗСИЛКУ І ПОВІДОМИТИ Про СПЕЦІАЛЬНИХ ПРОПОЗИЦІЇ.

ВИ МОЖЕТЕ ВІДМОВИТИСЯ ВІД ТАКИХ КОМУНІКАЦІЙ В БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС ЧЕРЕЗ ЗАСЛАННЯ «ВІДПИСАТИСЯ», ЯКА ЧАСТИНОЮ БУДЬ-ЯКОГО відправляйте електронну ЛИСТИ, АБО ПО ТЕЛЕФОНУ +380675305510 (З 11:00 ДО 20:00 БЕЗ ПЕРЕРВИ І ВИХІДНИХ).

З ПИТАНЬ, які стосуються цієї ПОЛІТИКИ, ЗВЕРТАЙТЕСЯ, БУДЬ ЛАСКА, ЗА АДРЕСОЮ INFO@KEENLY.COM.